Werkstudentschap/stage

(flexibele uren)

Ben jij bezig met een studie Fiscale economie en/of Fiscaal recht waarvoor je stage of een werkstudentschap wilt lopen? Kom dan eens een kop koffie drinken.

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste werkstudenten en stagiaires. Ontdek hoe het werken in een team verband binnen een kleinschalige fiscale adviesorganisatie eruitziet. Je bent communicatief vaardig, flexibel en een echte teamplayer. Wat je leert op de opleiding,  probeer  je zoveel mogelijk in praktijk te brengen.  Wij begeleiden en ondersteunen jouw ontwikkeling. Hierbij laten we je vanaf dag één vrij om uiteenlopende werkzaamheden op te pakken en uit te voeren.

“Tijdens mijn meeloopstage bij Exterus op de afdeling Tax Compliance heb ik door middel van de verrichte werkzaamheden mijn opleidingscompetenties ontwikkeld. Door het gezellige en behulpzame team heb ik een ontzettend leuke tijd gehad en een persoonlijke groei doorgemaakt.”
— Kaoutar Ouled, studente Fiscaal Recht en Economie

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe Werkstudent/stagiair:

- Is bezig met een HBO of WO opleiding in een fiscale/economische/juridische richting
- Wil relevante werkervaring binnen één van bovengenoemde vakgebieden opdoen
- Is gemotiveerd om te werken met verschillende systemen (ict, crm)
- Beheerst ook de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Voelt zich uitgedaagd om zich te ontwikkelen bij Exterus

 
 

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.

Voor meer informatie of met vragen over deze functie bel of mail je met Jantiene van der Velden-Fels, Tax Manager, j.vandervelden@exterus.nl en +31 88 185 00 00.