Secretaresse

(32-40 uur)

Je gaat deel uitmaken van een slagvaardig team waarbinnen je een rol bekleedt met eigen verantwoordelijkheid voor jouw cliënten.

Wij zoeken een talentvolle nieuwe collega. Je bent communicatief vaardig, flexibel en hebt een klantgerichte manier van werken. Je ziet in probleemstukken geen drempels, maar kansen en mogelijkheden. Je bent een echte teamplayer. Wij hebben veel vertrouwen in je, je krijgt dan ook een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat zelfstandig te werk. Op kantoor lever je bovendien met jouw expertise een constructieve bijdrage aan de vaktechnische ontwikkeling van collega’s.

Wij bieden:

vacature 1.JPG

team

Je werkt samen met inspirerende en enthousiaste collega's. Allemaal met hetzelfde doel: klanten helpen hun doelen te realiseren.

Vacature 2.JPG

beloning

We bieden goede arbeidsvoorwaarden met o.a. een goed salaris, 13e maand, uitstekende pensioenregeling en een riante winstdeling. 

Vacature 3.JPG


uitdaging

Jaarlijks ontvangen wij ruim 9500 gasten in ons pand in Leusden. Jij maakt die ervaring onvergetelijk.

Onze nieuwe Aangiftemedewerker:

- Heeft een HBO of WO diploma fiscale economie of fiscaal recht op zak
- Heeft enkele jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied
- Heeft bovendien ervaring met werken met professionele aangiftesoftware
- Is communicatief sterk en beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus
- Is fulltime beschikbaar

 

Over Exterus

Voor en met onze – veelal internationale - klanten zijn we dagelijks aan de slag om hen én hun (buitenlandse) werknemers op alle fronten goed te begeleiden en te adviseren bij het werken over de eigen landsgrenzen. We doen dat door onze kennis op het gebied van tax, salarisadministratie en immigratie te vertalen naar praktische en werkbare oplossingen. Maar we doen dat vooral door oprechte aandacht voor onze klanten en mee te denken over wat hen bezighoudt.

Wat mag je van ons verwachten?
Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. We stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden.