Salarisadministrateur

(32-40 uur)

Voor veel van onze klanten is de complexiteit van de (inter)-nationale salarisadministratie geen dagelijkse kost of zelfs geheel onbekend terrein. Ons team van salarisadministrateurs is gespecialiseerd in salarisverwerking en –coördinatie en neemt onze (inter)-nationale klanten op dit vlak werk uit handen. Wij zoeken een enthousiaste collega om dit team te versterken.

De kerntaken bestaan uit (1) het bieden van ondersteuning bij complexe salarisverwerkingen door het invoeren van mutaties en voorbereiden van salarisbetalingen. Klanttevredenheid staat hierbij bovenaan je prioriteitenlijst. (2) Verzorgen van de administratieve werkzaamheden gerelateerd aan salarisadministratie en goede dossiervorming. (3) Inzetten voor verwerking van de volledige salarissen: journaalposten, betaalbestanden, aangifte loonheffingen, proforma berekeningen.

Typisch jij: je wilt je graag ontwikkelen als salarisadviseur. Je analyseert kritisch je eigen werk en bent accuraat. Je kan goed omgaan met de druk van verschillende klanten met ieder specifieke regels en afspraken. Je draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze praktijk door je vakkennis te ontwikkelen en up-to date te houden.

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe Salarisadministrateur:

- Heeft MBO/HBO werk- en denkniveau
- Heeft een Praktijkdiploma loonadministratie afgerond of is bereid deze te halen en vervolgens de Vakopleiding Payroll Services te volgen
- Heeft ervaring binnen het vakgebied en kennis van salarissoftware (Unit4/Afas)
- Beheerst ook de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus
- Is 32-40 uur per week beschikbaar, standplaats Den Haag

 
 

Wij vinden vitaliteit belangrijk. Fysieke en mentale fitheid zorgt voor scherpte tijdens werk. Ook werkt samen sporten perfect voor de teamspirit! Daarom iedere maandag in onze agenda: de BOOTCAMP, onder professionele begeleiding van Health Club Incompany.

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.

Voor meer informatie of met vragen over deze functie bel of mail je met Evert Roeten, Associate Partner, e.roeten@exterus.nl en +31 88 185 00 00.