Immigration Officer

(32-40 uur)

Wij zoeken een enthousiaste collega ter ondersteuning van onze immigratie praktijk. Jij zorgt ervoor dat alles tijdig is geregeld en aangevraagd zodat een expat zorgeloos aan het werk kan. Dit doe je door verschillende aanvragen te doen bij de IND of andere betrokken instanties (visa, verblijfs- en tewerkstellingsvergunning) en zorg te dragen voor het compleet maken van de dossiers. Dat is jouw uitdaging, daar wordt jij blij van.

Je bent communicatief erg sterk en weet op de juiste momenten de contacten te onderhouden met expats, werkgevers, IND, gemeenten. Jij bent zeer servicegericht, klanten voelen zich tijdig gehoord.

Goed plannen en organiseren zit in je bloed, jij houdt gemakkelijk alle balletjes hoog. De afwisselende werkzaamheden spreken je aan, van het online inplannen van een afspraak bij de IND, sparren met je collega over een aanvraag, tot een expat herinneren aan het toesturen van een document en ga zo maar verder. Met jouw flexibele instelling kan je goed omgaan met de druk van veel verschillende klanten met ieder specifieke regels en afspraken. Jij kunt goed schakelen en werk graag samen in een team.

Je analyseert kritisch je eigen werk en bent accuraat. Je draagt bij aan de groei en ontwikkeling van onze praktijk door je vakkennis te ontwikkelen en up-to date te houden.

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe Immigration Officer:

- Heeft MBO/HBO werk,- en denkniveau
- Heeft affiniteit met expats en het buitenland
- Is handig met het eigen maken van systemen (Afas)
- Beheerst de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Heeft 0 tot 5 jaar werkervaring, bij voorkeur een juridische achtergrond
- Is een teamplayer met een hands-on mentaliteit
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus
- Is 32-40 uur beschikbaar, standplaats Den Haag

 
 

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.

Voor meer informatie of met vragen over deze functie bel of mail je met Daphne Galekop, Immigration Manager, d.galekop@exterus.nl en +31 88 185 00 00.