ICT - beheerder

(32-40 uur)

Sinds begin 2018 zijn wij gestart met het werken met AFAS. Een nieuwe uitdaging voor het hele team waar zij alle hulp bij kunnen gebruiken. Jij begeleidt onze organisatie bij het inrichten en constant innoveren van onze bedrijfsprocessen binnen AFAS. Jij bent onze ICT-expert.

Wij zijn op zoek naar een enthousiaste en communicatief vaardige ICT-er. Jij kent AFAS van binnen en van buiten. Jij neemt alle collega’s mee in de vernieuwing van de bedrijfsprocessen, je ziet er op toe dat het goed verloopt en komt met tips als we weer een stapje verder moeten en kunnen gaan.

Je neemt initiatief en hebt een pro-actieve werkhouding. Je richt AFAS optimaal in en maakt in samenwerking met verschillende collega’s de vertaalslag van de werkprocessen naar AFAS. Jij motiveert collega’s om ondanks de drukte AFAS op de juiste manier te (blijven) gebruiken. Jij adviseert het management team hierover.

Op AFAS en ICT-gebied geef jij trainingen, uitleg en ben jij de vraagbaak voor collega’s. Is er een systeem update? Dan ben jij hier allang van op de hoogte, zoek je uit wat er systeemtechnisch verandert en communiceer je aan het team wat dit voor Exterus en mogelijk voor de klanten betekent.

Naast AFAS ben jij als onze ICT-er degene die alle overige ICT zaken verzorgd. Denk hierbij aan het eerstelijns ICT-beheer bijvoorbeeld wanneer de printer kapot is, communiceer jij met onze ICT-partner en optimaliseer je onze telefonische bereikbaarheid.

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe ICT-beheerder:

- Heeft MBO of HBO werk- en denkniveau (informatica/bedrijfskundig)
- Is goed thuis in AFAS Profit (CRM, Projecten, Fiscaal, Insite/Outsite)
- Of erg gemotiveerd om AFAS-expert te worden
- Snapt hoe processen binnen een kleine zakelijke organisatie werken
- Weet collega’s te motiveren
- Analyseert kritisch het eigen werk en is accuraat. Er valt altijd iets te leren!
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus
- Is 32-40 uur per week beschikbaar, standplaats Den Haag.

 
 

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.