Adviseur

(immigratie | tax | payroll)

(32-40 uur)

Je gaat deel uitmaken van een slagvaardig team waarbinnen je een rol bekleedt met eigen verantwoordelijkheid voor jouw klanten.

Wij zijn altijd opzoek naar enthousiaste nieuwe collega’s binnen onze drie teams van specialisten (immigratie, tax en payroll). Jij wilt je verder ontwikkelen binnen de expat-advisering. Je bent communicatief vaardig, flexibel en hebt een klantgerichte manier van werken. Bovenal ben je een echte teamplayer. Exterus biedt je graag een grote mate van vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid.

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe Adviseur:

- Heeft een HBO of WO diploma binnen een van de vakgebieden
- Heeft enkele jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied
- Kan bovendien werken met systemen (zoals Afas)
- Beheerst ook de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus

 
 

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.

Voor meer informatie of met vragen over deze functie bel of mail je met Jantiene van der Velden-Fels, Tax Manager, j.vandervelden@exterus.nl en +31 88 185 00 00.