Aangiftemedewerker

(32-40 uur)

Je gaat deel uitmaken van een slagvaardig team waarbinnen je een rol bekleedt met eigen verantwoordelijkheid voor jouw klanten.

Wij zoeken een enthousiaste nieuwe collega. Je bent communicatief vaardig, flexibel en hebt een klantgerichte manier van werken. Je ziet in complexe aangiften inkomstenbelasting geen drempels, maar kansen en mogelijkheden. Je signaleert en adviseert op fiscaal en sociaal verzekeringsrechtelijk vlak. Je bedenkt oplossingen, stelt bezwaarschriften op en biedt ondersteuning bij procedures. Bovenal ben je een echte teamplayer.

Wij hebben veel vertrouwen in je daarom krijg je een grote mate van vrijheid en verantwoordelijkheid. Je gaat zelfstandig en accuraat te werk. 

Wij bieden:

icoon_1_Exterus.png

team

Wij zijn succesvol door het uitstekende teamwork (met collega's en klanten). Exterus is een professioneel maar 'klein' advieskantoor. Onze werkwijze: belangstelling voor de ander (samenwerken), met enthousiasme dat aanstekelijk werkt, gezamenlijk zichtbaar de doelen nastreven.
 

 

icoon_2_Exterus.png

beloning

Van ons mag je een afwisselende baan verwachten binnen een klant gedreven, informele organisatie waar goede initiatieven worden beloond. Wij stimuleren jouw professionele ontwikkeling en natuurlijk ontvang je marktconforme arbeidsvoorwaarden. 

icoon_3_Exterus.png

uitdaging

Heb jij de eXterus-factor? Wij horen graag van jou waarom jij in ons team past! Exterus is jong, ambitieus, slim en uitgesproken. Wij werken voor mooie klanten aan uitdagende complexe vraagstukken. En bieden stevige concurrentie aan de grote kantoren door een kenmerkende eigen-(werk)wijze!

 

Onze nieuwe Aangiftemedewerker:

- Heeft een HBO of WO diploma fiscale economie of - recht op zak
- Heeft enkele jaren relevante werkervaring binnen het vakgebied
- Kan bovendien werken met professionele aangiftesoftware
- Beheerst ook de Engelse taal goed in woord en geschrift
- Voelt zich uitgedaagd om bij te dragen aan de groei van Exterus
- Is fulltime beschikbaar

 
 

Wij vinden vitaliteit belangrijk. Fysieke en mentale fitheid zorgt voor scherpte tijdens werk. Ook werkt samen sporten perfect voor de teamspirit! Daarom iedere maandag in onze agenda: de BOOTCAMP, onder professionele begeleiding van Health Club Incompany.

Over Exterus

Exterus (sinds 2006)  is een onafhankelijk adviesbureau gevestigd in Den Haag (hoofdkantoor) en Amsterdam en met ongeveer 20 medewerkers voornamelijk actief in de Randstad. Wij zijn specialisten in advisering en ondersteuning op gebied van immigratie, fiscaal advies en payroll services aan internationale bedrijven (in Nederland) met grensoverschrijdende activiteiten en internationale opdrachten voor werknemers.

Onze werkwijze kenmerkt zicht door een persoonlijke, klantgerichte en betrouwbare aanpak. Onze medewerkers zijn allen expert op hun vakgebied (immigratie, fiscaal advies en payroll) en altijd op de hoogte van de laatste wet- en regelgeving.

Direct solliciteren? Stuur je cv en korte motivatie aan Ciska de Hilster, HR Advisor, c.dehilster@exterus.nl en + 31 88 185 00 00.

Voor meer informatie of met vragen over deze functie bel of mail je met Jantiene van der Velden-Fels, Tax Manager, j.vandervelden@exterus.nl en +31 88 185 00 00.