Kantoorbezoek PNO Leiden

Gisteren hebben wij 16 enthousiaste studenten mogen verwelkomen van het Fiscaalrechtelijk dispuut Pecunia Non Olet. Het was een zeer interessante en geslaagde middag. Er werden verschillende minicolleges gegeven door Jahir, Jantiene en Cinthia. Deze middag is afgesloten met een gezellige informele borrel.

Exterus voor Stichting DaDa

Net als in 2018 lopen wij dit jaar ook mee tijdens de marathon van Rotterdam voor de Stichting DaDa. Stichting DaDa (www.stichting-dada.nl) doet er alles aan om kinderen zich ook in het ziekenhuis thuis te laten voelen. Wij willen hier ook graag aan bijdragen.

Met het schrappen van de afschaffing van de dividendbelasting, heeft het kabinet nu een nieuw pakket aan maatregelen gepresenteerd ter bevordering van het Nederlandse vestigingsklimaat. In dit pakket is ook overgangsrecht voor bestaande 30%-regelingen opgenomen.

Het is vandaag een feestelijke dag voor Exterus! Wij vieren ons 12,5 jarig bestaan én zijn verhuisd naar onze nieuwe kantoorpand aan de Prinses Alexialaan 80 in Den Haag.

Na de presentatie van het Belastingplan 2019 tijdens Prinsjesdag komt er veel informatie op u af. U vraagt u vast af welke maatregelen nu écht relevant zijn voor u en welke gevolgen hebben voor uw organisatie. Wij hebben enkele fiscale maatregelen (gelden vanaf 2019) voor u uitgelicht.

Overstappen met uw salarisadministratie lijkt vaak niet gemakkelijk, maar dat valt enorm mee! Bent u niet tevreden over de kwaliteit van uw huidige adviseur? Of wilt u graag eens kijken wat een ander u te bieden heeft? Dan is overstappen misschien een goede optie voor u. Ons payroll team vertelt u graag meer over onze aanpak.

De 30%-regeling kan van toepassing zijn indien een werknemer van buiten Nederland is geworven of is uitgezonden om in Nederland te werken of indien de werknemer is uitgezonden naar een bepaalde regio. Wat betekent dit voor u?