Klanten

Wij streven naar het leveren van de beste en meest geschikte oplossingen voor onze klanten. Exterus is uw business partner.

Ons doel is om u te helpen met het realiseren van de grensoverschrijdende ambities van uw organisatie zonder bergen administratie en risico's rond de tewerkstelling van internationale werknemers. Wij geloven in een sterke en duurzame relatie met onze klanten. 

Exterus helpt zeer uiteenlopende type organisaties: van multinational, NGO's, organisaties zonder winstoogmerk, MKB tot aan start-ups. Als de situatie erom vraagt ondersteunt Exterus ook individuen (van CEO's en CFO's tot geplaatste werknemers).

 

 
 

samsung sds - hr manager

“Exterus is sterk in het ondersteunen bij het opzetten van payroll administraties, zij zijn een adviseur met kennis van zaken. Wij zien Exterus echt als partner, bijna als collega. Met name de specifieke kennis m.b.t. onze Aziatische expats is voor ons van toegevoegde waarde. Naast payroll geven zij ook belasting- en immigratie advies voor deze groep medewerkers."

bmw financial services - hr advisor

“Exterus is een zeer betrokken partner met veel kennis van zaken. Ze geven duidelijke uitleg in begrijpbare taal. Ik krijg altijd het gevoel dat ze bereid zijn een stapje extra te zetten. Er staat een vast team tot onze beschikking waardoor we elkaar steeds beter leren kennen. Ze adviseren op proactieve wijze en attenderen ons altijd op opvallende / afwijkende zaken. Het is een goede check of we niets over het hoofd hebben gezien. Onderscheidend ten opzichte van onze vorige leverancier is dat Exterus veel verder gaat dan ‘alleen’ de uitvoering van de payroll administratie.”